Ting å gjøre etter en dag i bakkene

Etter en lang dag i skibakkene når musklene er møre og fargen sitter som brent inn i kinnene, gjelder det å få lent seg tilbake og koblet av. Dette er selve prikken over i-en etter en aktiv dag i høyfjellet. Mange skianlegg byr på spistesteder, afterski og andre fortreffeligheter du med god samvittighet kan skjemme deg og dine bort med etter at solen har gått ned. Gleden ved dette er som størst når dagen i bakkene har vært god.

Å sitte ved peisen og varme beina samtidig som du leser en bok eller et magasin, kan være akkurat det som skal til. Ønsker du å ha muligheten til å vinne noen kroner mens du slapper av, er det en idé å ta seg noen snurr på Spin Palace, et nettcasino som gir en raus velkomstpakke til nye spillere. Hvem vet, kanskje vinner du noen kroner til bruk i anlegget? Før du vet ordet av det har du vunnet tilbake pengene du brukte på turen.

Mat og afterski

Sjekk ut hvilke fasiliteter skianlegget har å by på, og bruk fantasien. En bedre middag smaker best når den kommer i kjølvannet av en dag i aktivitet. Det er dessuten sjelden kakao smaker bedre enn oppe på fjellet. Er du for eksempel på Trysil Skisenter eller Voss Resort vil du finne et stort utvalg av gode spisesteder, og det samme gjelder mange andre skisentre.

Afterski er en annen klassiker du vil finne mange steder. Skulle dere fortsatt være rastløse etter å ha tilbragt dagen i snøen, kan litt festing gi en pangavslutning på dagen. Flere skisentre liker å gjøre et stort nummer ut av afterski, med innleid live band og DJ-er. Bare spør de som har vært på Hemsedal. Idyllen ved norske skisentre er ofte svært helhetlige, med både adrenalinfylte vinteraktiviteter og ellevill festing.