Her på http://grenlandskisenter.no/ ønsker vi å være en guide til de beste av landets skiresorter, berømte løp, skigrener, etc. Norge er et langstrakt land, hvor vi i alle landsdeler kan finne gode hyllester til skisporten, som vi nordmenn liker å se på, som en sentral del av vår kulturarv. Enten du er nybegynner eller ble født med ski på beina i henhold til den norske tradisjonen, vil du kunne finne noe nyttig hos oss.

Mangfoldige muligheter

Nærmest uansett hvor i landet du befinner deg, er det neppe altfor langt til nærmeste skianlegg. Noen er større enn andre, og byr på langt mer enn bare bakker. Å stå på ski er både sunt, gøyalt og svært sosialt når det gjøres sammen med andre. Det er også den perfekte familieaktivitet, som hører hjemme blant annet i påskeferien. Foreldre skylder barn å ta dem med på aktiviteter på ski, og de fleste anlegg har egne løyper for de minste.

Vi har alle godt av å komme oss ut i vintersolen og opp til toppen av fjellene, hvor vi kan skue nedover det snødekte landskapet og las oss trollbinde av de majestetiske naturomgivelsene. Disse mangler det ikke på i Norge, enten du befinner deg i Hemsedal, Trysil, Voss, Geilo, Narvik, Sogndal eller Kvitfjell for å nevne noen steder med fantastiske skianlegg. Sjekk ut våre artikler for inspirasjon og snapp opp nyttige tips. Har du eller noen i familien en aldri så liten Therese Johaug eller Petter Northug i magen, gjelder det å finne ut mest mulig.