Geilo

Geilo er et klassisk alpinsted med en lang historie bak seg. Fjellandsbyen er kjent for å være idyllisk og barnevennlig, og du finner langt mer enn bare enkle løyper for de minste. Det som ble kåret til Norges beste skiresort i 2019 tiltrekker seg både erfarne og nybegynnere, i et anlegg som går over to dalsider. Det finnes løyper i alle vanskelighetsgrader, og du finner blant annet off-piste terreng, skicross-løyper og parker.

I tillegg er Geilo verdt et besøk på sommertid, med zipline, høydepark, sommerheis og sykkelpark. For mange er det derimot sesongkort om vinteren som er det store. Utsikten over store deler av Viken fylke danner det perfekte bakteppet for de mange skiopplevelsene som kan has her.

Geiloparken

Geiloparken består av tre parker og mer enn 200 innslag. Anlegget nyter et tett samarbeid med blant andre Geilo IL og Norges Toppidrettsgymnas; sammen har de planlagt de ulike elementene og ulike skikjøreres behov. Det finnes svært gode muligheter for å utvikle seg her!

Setter du pris på lange turer og kreative opplegg bør du sjekke ut Kikut. Denne parken er fordelt mellom Toneløypa, Eventyrløypa og Tverrløypa, som til sammen utgjør 1 300 meter med park.

Tilhengere av fastlaps og slopestyle bes prøve seg på Vestlia. Dette er en park hvor trening og utvikling står i fokus og er en progresjonspark med tre ulike nivåer, slik at du kan følge din egen utvikling.

Panoramarunden

Med Panoramarunden får du en dagstur i anlegget. I løpet av en og samme runde kan du kjøre ski i de fine løyper, iaktta den spektakulære utsikten mot både Hardangervidda og Hallingskarvet samt innta et bedre måltid. Hent gjerne et kart i en av skiresepsjonene for å orientere seg om turen. Den varer alt mellom 1,5 og 4 timer. Ideelt bør du ha gode nok skiferdigheter for blå og grønn løype for Panoramarunden.